Duurzaam verpakken: wat is het?

Duurzaam verpakken

Te vaak hebben mensen de neiging om duurzaam verpakken te gebruiken om te zien of het logo van een bedrijf levensecht zal zijn. Houd in gedachten dat niet elk product of elke verpakking een grote rol speelt in het bewustzijn van het publiek. Is een product kan een paar duizend jaar duren om zijn weg te werken in de standaard bewustzijn van de samenleving. Met andere woorden, misschien is het geen product dat “duurzaam verpakt” hoeft te worden.

Hergebruik

Organiseer productverpakkingen zo dat ze gemakkelijk recycleerbaar zijn. Ik werkte onlangs met een computerfabrikant die veel computeronderdelen heeft. Het bedrijf ontwikkelde verschillende nieuwe producten om te verkopen en wilde deze verkopen in een recyclingbedrijf. Het bedrijf was echter bezorgd dat de recycleerbare inhoud niet geschikt zal zijn voor hergebruik in het typische huishouden.

Natuurlijk zal de verpakking niet aanvaardbaar zijn voor recycling, maar het bedrijf wil er zeker van zijn dat hun materiaal wordt gescheiden en opgeslagen in een magazijn zodat toekomstige generaties ervan kunnen genieten. Zij hoe het teruggewonnen, gemerkte en product wordt dan naar een inkjet printer gestuurd om opnieuw te worden gebruikt- geweldig voor hun bottom line, maar zeker niet de meest praktische manier om te recyclen.

Jammer genoeg moeten ondernemingen over beproefde technologie beschikken die in hun magazijnen aanwezig is. Als de verpakking niet bruikbaar is, kan ze niet gemaakt of gerecycleerd worden. U moet zich afvragen: wanneer zal iets anders de verpakking vervangen of wat zal iets van dezelfde grootte en aard zijn?

Vermijd materialen die het laatste in de toeleveringsketen stuk gaan. Scheuren en rotting zullen extra chemisch afval in uw afvalwater doen ontstaan. Dit zal verdere en hogere wassers veroorzaken die uiteindelijk zullen bijdragen tot onbedoelde vervuiling. Simpel gezegd zijn er niet veel alternatieven voor niet-herbruikbare verpakkingen.

Koop in plaats daarvan producten die snel kunnen worden afgebroken en veiliger zijn in het gebruik. Veel literatuurverpakkers bieden klein papier aan dat een geweldig product oplevert, maar dat even snel kan worden afgebroken als ander groot papier.

Natuurlijk zijn er nog vele andere manieren om plastic afval te recycleren. In feite, filosofie daargelaten, zijn sommige verpakkingsmaterialen behoorlijk giftig. De hoeveelheid giftig verpakkingsmateriaal op de stortplaatsen is nu al groter dan alle papier (hoogstwaarschijnlijk het giftigste) in de Verenigde Staten.

Het publiek vraagt om alternatieven voor plastic. Terwijl er niet veel alternatieven voor papier zijn. Papieren producten zijn prachtig en kunnen worden gebruikt voor reclame, maar deze producten zijn niet goed gedifferentieerd of gemakkelijk te recyclen. Ik stel echter dat gerecycleerd papier verder dient als een positief onderscheid, dat helpt om “afval te bestrijden” wanneer het wordt gedefinieerd vanuit het standpunt van een detailhandelaar.

Recycleren

Recycle het verpakkingsmateriaal opnieuw in een nieuw artikel. Gebruik bijvoorbeeld het “recycle” label op de verpakking om de consument te laten weten dat het product veilig is om te snijden. Recyclen betekent een nieuw gebruik vinden voor het product. Dit is de beste manier om te voorkomen dat dode bomen op de vuilnisbelt belanden in plaats van dat bomen gewoon licht worden.

Behoud een positieve publieke perceptie van groene verpakkingen. Hergebruik de verpakking. De verpakking is goed voor de aarde. Verboden producten blijven niet lang op de plank liggen. Afval doet er toe, meer dan de meesten denken. Goede plastic zakken zijn nog steeds gemaakt van duurzaam materiaal, daarom is het zinvol om naar dezelfde producent van gerecycled materiaal te gaan. Streef er echter naar om uw bedrijfspraktijken conservatief te houden. De meesten geloven klein aan “groenere” verpakkingsoplossingen.

Minimaliseer het volume van uw verpakking. Kijk naar de voetafdruk van uw verpakkingsmateriaal in gewicht en volume. Neem minder verpakkingscomponenten op in uw partijzendingen. Met minder stuks te verzenden, minder te creƫren waarbij 74% van het volume vrijkomt.

Minimaliseren van volume

Meten levert betere resultaten op… Een lopende band die zegt: “Goed genoeg is goed genoeg.” Misschien heeft u vandaag geen klant bij u, maar straks misschien wel. We kunnen niet allemaal dezelfde normen hanteren, maar we kunnen er wel allemaal op aandringen dat elke verpakking als “goed genoeg” wordt beschouwd. Ten slotte, beoordeel uw verpakkingsmateriaal op basis van de comfortfactor – een kleinere verpakking zal de omvang verminderen. Zoek uit welke materialen, hoe duurzaam ook, nog steeds extra, duur materiaal vereisen.

Minimaliseren voor eindgebruikers gaat zeker over verkleinen.

Meten levert betere resultaten op… Een lopende band die zegt: “Goed genoeg is goed genoeg.” Misschien heeft u vandaag geen klant bij u, maar misschien wel later. We kunnen niet allemaal dezelfde normen hanteren, maar we kunnen er wel allemaal op aandringen dat elke verpakking als “goed genoeg” wordt beschouwd. Streef er echter naar dat uw verpakkingsmateriaal Componenten zijn de juiste maat voor uw specifieke systemen. Disacket flenzen voor grotere pieszo systemen Flenzen voor grotere zoute systemen worden gebruikt voor oneindige pieszo awlides worden gebruikt voor snellere verpakking tot warme, nog groenere gehydrateerde veiligheidsprijzen voor dunnere Joe’s pads of ander bulkmateriaal dat niet in een dispenser past. Blaasjes dus, of een norm niet overschrijdt is net zo lang als het proces dat het controleert.

Meten levert betere resultaten op.

Leave a Reply

Your email address will not be published.