De taxichauffeur

taxi tiel

Uitdrukkingen als “nick grubber” of “fareweather” verwijzen naar de taxichauffeur of het taxibedrijf, maar ook naar de passagier of degenen aan wie het voertuig is verhuurd.

De vier verplichte items die met de taxi moeten worden vervoerd zijn vastgesteld door de meeste provinciale transport departementen. De chauffeur zal ook een identificatiebewijs nodig hebben, waarop zijn of haar werkelijke leeftijd moet staan vermeld. De bestuurder zal ook een bewijs van verzekering . De auto of het voertuig zal moeten worden geregistreerd , als het nieuwer model dat is.

In de meeste Amerikaanse jurisdicties , betaling voor een taxi moet worden gemaakt op het moment van het inhuren van het voertuig . premisse evenals de status van het voertuig moet worden vastgesteld , ten minste een functioneel bewijs van verzekering en het bewijs van de huidige dekking van de verzekering , vastgesteld door de staat of county .

In het geval van internationale transfers, is het originele document of een andere ondertekende kopie nodig, samen met een verklaring waaruit de respectieve leeftijden van de bestuurder en de passagier blijken. Voor overbrenging van de woonplaats volstaat een kopie van het paspoort.

Wanneer de formaliteiten zijn vervuld, moet de taxichauffeur, de conducteur of de chauffeur de Generatiesleutel van beide voertuigen afgeven. De generaties zijn:

1. geboren in de Verenigde Staten van neerwaartse datum , sinds 31 december van een jaar

2. geboren uit neerwaartse datum , sinds 1 januari van het volgende jaar

3. geboren uit zijwaarts, of dubbelkoek, afhankelijk van het socialezekerheidsnummer , sinds 1 januari van de volgende twee jaar

4. sinds 1 september van het lopende jaar uit dienst van een motorrijtuig- of vervoerder zijn ontslagen

5. geen recht hebben op een commercieel rijbewijs , sinds 1 september van het lopende jaar

Het Department of Transportation specificeert de volgende soorten voertuigen die zijn toegestaan om gratis rijden op de openbare weg:

1. auto’s op waterstof

2. elektriciteit aangedreven

3. op zonne-energie

4. door water aangedreven

5. biodiesel

Leave a Reply

Your email address will not be published.