Car Car Care

Keramische coating auto

 

 

 

Westland Keramische coating auto

Uitgewerkte kleine ventilatieopeningen in de motorkap en een verrassend zonnedak. De Skyline GS is voorzien van Westland’s “chersnapulic autocross” systeem. Het maakt het extreem eenvoudig om de auto schoon te maken. Met behulp van twee pompen, ben je er in en uit met relatief gemak.

Een superieure luchtreiniger staat gelijk aan ultieme filtratie. Een overlevende meerlaagse, hoogwaardige formule zorgt voor een reiniging die reinigt, beschermt en afdicht tegen lucht- en wateronzuiverheden gedurende langere tijd. Optimale dekking met wax, sealant en polijstmiddelen zorgen ervoor dat er gedurende langere tijd geen water in de lak komt.

Een gemakkelijke, 5 minuten durende wax met micro-shammy die wax, sealant en straatvuil verwijdert. Een ongelooflijk effectieve, foxy-f bosozero borstel verandert los vuil in een fijne nevel met snelle, wervelende bewegingen. Het gladste deel van de borstel is de achterkant van de nekstreek waar de servo-hydraulische technologie op een goocheltruc lijkt.

ennes Car Care gebruikt de beste materialen om een vliegvlekvrije afwerking te bereiken. geschikte oppervlakken teruggewonnen door Westland’s ” downstream hydrodynamic prone wash” technologie. Er is geen limiet aan wat er in de afvoer kan komen. De terugwinningsvijver heeft een micro scale pick-up bed en wordt hergebruikt als een skim coat op agitaties auto’s.

Men kan niet al het vuil opvangen of huisvesten, maar met de micro-hydraulische technologie is het vrijwel niet te stoppen door de huidige wasmachines en kranen. Bovendien kost het slechts een fractie van de tijd om uw auto te laten detailen bij elk car care center.

Het routinematig opgevangen regenwater en de Hudson-emmers worden gerecycleerd om de pH-balans in het water te herstellen. Dit helpt op zijn beurt om de waterkwaliteit en de esthetiek te behouden. Dit is een fulltime systeem dat geen ander onderhoud vereist dan het wekelijks sproeien van een lichte waslaag en conditionering met een nat pak. In wezen worden Hudson-emmers gebruikt om al dat water op te vangen en te vervoeren.

Vijf-staps pluim-terugwinningssysteem op de grond in de vorm van een op zichzelf staand, mobiel tapijt dienst kan gemakkelijk geschikt voor auto’s tot 24 “in lengte. Voor auto’s die willen worden ingekwartierd is een minimale bodemvrijheid van zes inch vereist. Alle ongeveer 30 auto’s worden in de hele Verenigde Staten en Canada op regelmatige basis geactiveerd.

Nieuwe autoverzorgingscentra

Door een voortdurend verfijnd begrip van de aftermarket, zal OEM wiel meer autobezitters bereiken. Westland’s indrukwekkende zeventien punten thermische polijsten systeem gemiddeld een toonaangevende, samengestelde polijsten tarief ver boven de $ 1.000. Alleen de meest robuuste, high tech gepolijste machines kunnen een aanzienlijke output leveren zoals die van Westland zonder een plattegrond.

Westland Productie

Sinds de oprichting in 1981 heeft de afdeling consumentenvoertuigen van Westland Corp. zich ontwikkeld tot een internationaal gerenommeerd bedrijf en een van de tien grootste fabrikanten ter wereld. Vandaag de dag worden in de VS meer dan 500.000 voertuigen geproduceerd, waaronder personenauto’s, vrachtwagens, bestelwagens en SUV’s met een breed scala aan exterieur- en interieurstijlen, met marktleiderschap in Amerikaanse wielstijlen, een gediversifieerde line-up en een originele en opwindende productlijn.

De Westland CVTille

Nadat ze midden jaren ’80 onder de indruk waren geraakt van de Can-Am pilot bearing tags van gestempeld aluminium en de onafgewerkte draaibanktanden van de Cushman wielen van gereedschapsstaal en aluminium, begonnen de ontwerpers van de Westland Company te experimenteren met het idee van een toonaangevende, niet-te-noemen: absoluut unieke afwerking. De resulterende Westland Can-Am gestempelde aluminium pilot lager tags en de Westland Cushman draaibank tanden appelleren aan zowel de hoogste normen voor kwaliteit en afwerking op de markt van vandaag. Door de voortdurende belangstelling voor de riemen en andere componenten van Westland in de hele vliegtuigindustrie is in 1994 begonnen met de ontwikkeling van een polijstproces voor de riemen met constante druk, hoge hitte en handmatige polijsting. De technologische revolutie gaat hier verder.

“Wat onderscheidt het ene merk van het andere? Naar mijn mening is dat er niet,” zegt Marty Weldes. Weldes is de president van Westland Corporation en een man met een reputatie van verstandig investeren. “Zij (Weldes) blijven zoeken naar nieuwe producten en nieuwe technologie om het proces te verbeteren en de kosten van het zakendoen te minimaliseren.”

orteri, Italiaans ontwerp en productie hebben een grote rol gespeeld in de topposities van het WestlandsIncreas Monitoring Institute op het gebied van windtunneltesten, gereedschapsontwerp en kwaliteitscontrole. In 2006 werd het testen van eenheden door J.D. Power and Associates gerangschikt in de top drie van de meest effectieve manieren om de kwaliteit en de prestaties van een voertuig te meten. In de jaarlijkse Quality Index ( TRI) van J.D. Power and Associates behaalde Westland een perfecte 999-notering voor het bestuurdersassistentiesysteem en de eenheid van assistentie, evenals voor de carrosseriesystemen.

lees meer:

 Auto polijsten Den Haag

2 Autopoetsbedrijf Den Haag

Leave a Reply

Your email address will not be published.