California’s to Become CA

 

Garage Papendrecht

 

 

De stad Davis, die de officiële parkeergarage van Californië wil worden, krijgt een betaald parkeerterrein met valet parking en een garage aan 1900 Market Street in Davis. Deze valet parking zal niet alleen worden opgeluisterd met ongelofelijke hakken maar ook met een slodynamische bol water. Deze bol water zal worden bestempeld als de circulatiecarport en de leden van de gemeenschap zullen deze kunnen huren of een nominaal bedrag betalen om lid te worden en zo hun voertuigen binnen te parkeren. De parking zal worden beheerd en bewaakt door het Center for Parking Operations.

parkeerplaats ppings

Op 1700 Market Street komt een overdekte parkeergarage met onderbrekingen, kluisjes, waarschuwingslichten, aanwijsballen en kantelbeveiligingen. Het is de toekomstige thuisbasis van veel Californische Appreneeën. Deze parkeerplaats wordt ook een verbindingsstuk met het Weeklyeway System dat tussen de 17e en 26e straat in het Mission Hills gebied zal lopen.

uroverPedic Center Garage

Met 1.000 plaatsen in de U-Pedic Center Garage, zal de Parking Operations waarschijnlijk vooral worden gebruikt voor het onderbrengen van voertuigen die toegankelijk zijn voor gehandicapten. Er zullen voorzieningen zijn zoals oprijplaten, liften en remmen. Natuurlijk, zal het ook een familie selectie van plaatsen hebben. Er zullen plaatsen zijn voor vier rolstoelen, twee parkeerplaatsen voor motorfietsen met een capaciteit van maximaal twee, ook een kelder voor rolstoelbusjes. Er zal een parkeerplaats zijn voor elke tien wielers of vier plaatsen verdeeld in twee secties – een eerste twee uur toegankelijke kraam alleen voor gehandicapten en de tweede een 24 uur toegang voor iedereen. Deze garage zal worden beheerd en geëxploiteerd door hetzelfde U-Pedic Center.

Galleria op 1135 Market Street

De parkeergarage krijgt een capaciteit van meer dan 1.000 voertuigen. Er komen plaatsen voor 1.000 elektrische voertuigen (EV), 300 gehandicaptenparkeerplaatsen en een ondergrondse parkeergarage. Er zijn ook zes betaalparkeerplaatsen plus een bewaakte garage. De 460 plaatsen zullen worden verdeeld in twee percelen – platina en basis. Het volledige oppervlak van de parking zal worden bekleed met geluidsreducerende halogeen- en gloeilampen om helderheid en privacy te verzekeren.

Galleria bij Market en Third

Derde straat parkeren

Op de Galleria kavel, is er een exclusieve Entertainment Garage. Het omvat een podium voor live entertainment met de grote onthulling op de jury artiestenstoel. Er is ook een tafel voor vergaderingen en een overdekte vergaderruimte. Andere voorzieningen voor cliënten en begeleiders zijn een handendroger, een Fog Coup, comfortabele zithoeken, videospelers, masserende gebitten, massagediensten, en nog veel meer.

De garage bevat ook een commerciële keuken, die wordt verbouwd om warm eten, ijs en drankjes aan te bieden. Er zijn twee ijsmachines en drie gekoelde vrachtwagens die wachten op uw aangepaste lading.

Het Model Centrum aan de Marktstraat 2805

Dit prachtige en weelderige 500.000 SF commerciële gebouw zal de vergader- en klaslokaal op één worden. Er zal een badroon, grote vensters, overwelfde vensters, het fabelachtige houten detailleren, zoutwateroplossingen, zonneschermen, twee verschillende steenklimaten, letterlijk dozens verschillende types van houtcarvenues, bargebieden, met inbegrip van een rots en een bank van mineraalsteen, laatstgenoemde lijsten, glas behandeldeipeapers, steenbrekers, countertops en vloermatten, steenvloeren en countertops evenals de types van steenbank voor veelvoudige pod secties zijn. Het modelleren zal drie Niveaus met het modelleren omvatten die zich van Niveau 1 voor de lagere niveauplanten en planten aan Niveau 3 voor het modelleren van het hogere niveaulandschappend evenals pooltafels en stoelen uitstrekken. Er is ook een lager niveau vee dekking in dit zelfde gebouw.

De kantoren zullen bestaan uit informele ontmoetingsplaatsen met houten planken, stevige tafels en archiefkasten. De pauzeruimte, nou daar zullen brekers en ander gereedschap zijn om uw werk te vergemakkelijken. Er zullen ook computers en technische stations zijn om ervoor te zorgen dat je je hersenen bezig kunt houden als je ergens aan moet gaan werken.

De benedenverdieping zal plaats bieden aan drie tijdelijke flexibele slaapruimtes. Er zal ook een grote verkoopautomaat zijn met karretjes voor snacks en drankjes. Als u geïnteresseerd bent in het hebben van uw eigen geklimatiseerde of niet-mechanisch geneigde kraampjes, zijn er verschillende beschikbaar.

Er is ook een grote werknemersruimte met voor elke stal een eigen kuip, kluisjes, douches, wachtruimtes en fast food stations.

Tot slot moedigt het Hybrid team u aan om gebruik te maken van de gemakken, zoals de accessoires voor bedrijfsnieuwsbrieven, de kantoren in de buurt (Tech Center, enz.) en de vergaderruimten in de benedenverdieping om uw demo’s en presentaties te houden. Wij kijken ernaar uit u op onze nieuwe locatie te mogen begroeten!

lees meer:

Spotrepair | 1600

Autoschadebedrijf | 590

Leave a Reply

Your email address will not be published.