Auto bij

Autobedrijf Roosendaal

 

 

 

Elke dag verliezen onze autobedrijven duizenden auto’s door ongelukken, defecten en andere problemen. De laatste tijd heeft Rinie Deijkers in de auto-industrie een aantal innovatieve functies in hun auto doorgenomen, zoals de Detection Control. Deze functie is ontworpen om de bestuurder te helpen de Potentiometer en de Genepax te controleren, die ‘s morgens door de motor wordt geëvalueerd. Het resultaat bleek positief, aangezien de ochtendmeter een normale waarde aangeeft en de genepax soepel loopt. Dankzij deze innovatie van Rinie Deijkers, richt het bedrijf zich nu op het belonen van bestuurders met betere auto’s.

Een ander autobedrijf onder druk is niemand minder dan DeR weergegeven. DeR leveranciers zijn erkend als enkele van de beste in de industrie. DeR richt zich tot alle types van commerciële voertuigen, en Detailers zonder enige ruimte voor verbetering te laten. Wanneer u een Detailer op uw kantoor, dichtbijgelegen kleinhandels of privé plaats moet inhuren, is DeR de juiste keus. Ons team voldoet aan de hoogste verwachtingen van onze klanten, en zij hadden dit niet kunnen doen zonder uw uitstekend werk. Een van onze klanten was de Olympische Spelen in Londen, en wij hebben de klok rond gewerkt sinds het begin van de wedstrijd. DeR is de officiële importeur van het winnaarsdorp van het Verenigd Koninkrijk, waar de atleten op kosten van de Keysight Trust zullen verblijven. Zoals u van een officiële supporter mag verwachten, beschikt DeR over de beste faciliteiten voor onze klanten.

In de schijnwerpers staat een van onze standaard automerken, Eberhard. Sinds de opening van onze deuren in 1996, zijn we uitgegroeid van een klein bedrijf tot een van de toonaangevende autofabrikanten in Zuid-Afrika. Sandring-leerlingen krijgen hun eerste auto’s van ons, en onze andere merken voegen waarde toe aan de ontwikkeling van onze industrie. Ons kantoor is centraal gelegen inakeshop, Cobler Park, PO Box 185,kieho degusa, progams-druk-buizen, Kaapstad, Gauteng.

De Focus

Het is een genoegen om met Rinie Deijkers en vrienden bij DeR te werken. Wat je normaal gesproken bij een klein lokaal bedrijf zou aantreffen, is nu grotendeels getransformeerd tot een wereldwijd bedrijf. De transformatie is te danken aan onze nieuwe leiding, die niet alleen de reputatie van het bedrijf heeft veranderd, maar ook de onderhoudskosten heeft teruggedrongen, wat een kritisch oplosmiddel is voor kleinschalige operators.

De transformatie is in gang gezet door een nieuw leiderschap dat niet alleen het personeel heeft veranderd, maar ook de kwaliteit van het product. We zien nu de opkomst van een nieuw soort leerlingen. Deze leerlingen willen niet alleen een verschil maken voor de technische aspecten van het voertuigonderhoud, maar vooral ook voor de menselijke kant van de zaak, en zoals wij allen weten, de menselijke natuur.

Deze nieuwe transformatiestrategie begint en eindigt niet met Rinie Deijkers. Het is een nieuwe dageraad voor Zuid-Afrika en zijn kleine bedrijven. Het is een nieuwe manier van denken die Zuid-Afrika nog nooit heeft gezien. Vandaag zijn we allemaal bestuurders, en als zodanig hebben we allemaal het potentieel om veel meer mensen te bereiken. De weg naar succes wordt niet alleen geplaveid door Deijkers en company, maar door de overtuigingen van een nieuwe generatie ondernemers.

lees meer:

Garage Roosendaal 

Leave a Reply

Your email address will not be published.