Aangepaste detaillering

Zodra de basis is behandeld, wordt aangepaste detaillering meer als een aangepaste verfbeurt. Het gebruik van parelmoerproducten geeft uw voertuig een ongeëvenaarde glans. Ook de gebruikte producten zijn speciaal ontwikkeld voor de afwerking van uw voertuig. Geen enkele andere sticker van plastic of vinyl kan tippen aan de glans die door deze afgewerkte stukken wordt geproduceerd. Voorafgaand aan de installatie zorgt een pre-scan-functie ervoor dat het oppervlak schoon is. Nadat het oppervlak schoon is, heeft de behandeling het potentieel om twee parallelle lagen doorzichtige plastic film te hechten met maximaal een pond Gel CelStanite-bindmiddel. De blanke lak hoeft maar één keer te worden aangebracht, terwijl de basislak elke zes maanden of een jaar moet worden aangebracht. De blanke lak is niet te verwarren met de voltstaller lak. De eerste is een moeilijk te kraken,

Voor de beginner in auto detailing is het normale product meer dan voldoende. Er is gezegd dat minder meer is. Bij twijfel kan echter een goede vergelijking worden gemaakt door het bakje met krijtreiniger te controleren. Een liter van dit spul is in staat om de meeste wasresten te verwijderen zonder het uiterlijk van het voertuig op enigerlei wijze te verminderen. Het wordt ook aanbevolen om het te gebruiken in kleine hoeveelheden gemengd met water om als allesreiniger en beschermer te werken. Het hoge prijskaartje en de beperkte voorraad maken het een los juweel om te kopen in speciaalzaken. De speciaalzaakprijs is zo'n twintig dollar meer dan de reguliere schapprijs.

Terwijl professionals op het gebied van detaillering professionals zijn in hun eigen vakgebied, wordt de instrumentatie gedaan door amateurs. De verkeerde vereisten zijn vereist voor detaillering, en daarom zijn onjuist bevestigde detailleringstools geen partij voor de autodetailleringsprofessionals. Ze gebruiken speciale gereedschappen en procedures om het beste in de voertuigen naar boven te halen. De gebruikte gereedschappen en procedures voor het detailleren van auto's zijn zodanig dat elk apparaat een duidelijk en merkbaar effect heeft. Terwijl de professionals al betaald zijn door de autofabrikanten, wordt het werk gedaan tegen een veel lagere prijs dan de autoliefhebber betaalt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.